Servis vozila Citroën Pavić

Servis autokuće Pavić raspolaže sa ukupno 10 radnika i to: Rukovodilac servisa, Servisni savjetnik, Tehnički expert, Glavni mehaničar, pet(5) automehaničara i jedan auto-limar.

Svi radnici su stručno obučeni za svoj dio posla. Tehnički expert koji redovno odlazi na razne seminare u glavni edukativni centar Citroën Slovenija svoje znanje prenosi na ostale radnike što i jeste njegov glavni zadatak te stoga nosi zvanje Tehničkog experta (dodijeljen od strane Citroën-a 2007g) dok se prije toga svaki radnik obučavao striktno za svoj dio posla.

Za svaki problem na vozilu, pomoć, pitanja ili nejasnoće imamo potpunu podršku iz glavnog centra za pomoć u Saarbrücken-u koji je otvoren u Augustu 2008g. za sve servise grupacije PSA Peugeot Citroën.

Kada je u pitanju servisiranje vozila, trudimo se da naše stranke budu u potpunosti zadovoljne sa našom uslugom te njihova vozila smatramo ljubimcima o kojima mi najviše moramo razmišljati kako bi uvijek bili u tehničko ispravnom stanju!

Što se tiče servisnih intervala na novim tako i na starijim vozilima redovna održavanja tj servisi se obavljaju svakih 15000km ili jednom godišnje. Ukoliko su uvjeti korištenja otežani (dostavna vozila, taxi, policijska i sanitetska vozila) interval se skraćuje na 10000km ili jednom godišnje kako bi Vaše vozilo uvijek bilo pod našim nadzorom zbog Vaše sigurnosti.

Za zamjenu dijelova u garanciji, na novim vozilima (koja traje 2g) zahvati su besplatni i odrađuju se u što kraćem vremenskom roku.

Ukoliko imate neka pitanja što se tiče servisiranja Vašeg vozila možete se obratiti servisnoj službi preko naše forme za kontakt. 

NE MOŽETE NI ZAMISLITI ŠTO SVE CITROËN MOŽE UČINITI ZA VAS...

osoblje servis1 servis3